Job Information
Redovisningsekonom
InternetJobs Umeå, Sweden 14 Days Ago

Overview
Job Type: Full-Time
Duration:
Job Salary Range: € by agreement - Per Month
Vacancies from the Field: Accounting
for Specialists: Cast Accounting
Posted: 2024-05-18
Zipcode:
Requirements
Minimum Education: University
Minimum Experience: 2 Year
Gender: Does Not Matter
Age: From - To
Work Visa: EU Passport
Job Status
Start Publishing: 2024-05-18
Stop Publishing: 2024-11-18
No of Jobs: 1
Hits: 442
Further actions: Send me Resume

Employer contacts are available only for registered users: Login & Register

Employer Information InternetJobs Umeå, Sweden
Share on Google+ Friend Feed Share on Blog Linkedid MySpace Twitter Yahoo Share on Digg Share on facebook
Country: Sweden
Description

Arbetsbeskrivning

Vi på Randstad söker för en global finansieringsorganisation räkning, en vikarierande redovisningsekonom till deras Bank & Cash team i Umeå. Vi söker en redovisningsekonom med stark känsla för service i jobbet att hantera inkommande betalningar från slutkunder. Du kommer att ingå i ett engagerat team som stöttar och ger högkvalitativ service till företagets nordiska slutkunder. Bank & Cash-teamet är ett nordiskt team och omfattar i dagsläget sju personer. Bank & Cash ingår i Finance-teamet som är uppdelat i fyra grupper med respektive gruppchef.

Tjänsten är ett sommarvikariat under perioden 3 juni - 30 augusti 2024. Tjänsten är förlagd till dagtid, måndag - fredag.

I den här rollen kommer du att registrera inbetalningar i olika valutor i olika system, hantera återbetalningar till kunder, kundreskontra och bankkontoavstämningar. Viktigast av allt är du och din personliga passform till vår kunds team, deras kultur och deras gemensamma passion för att skapa en bättre morgondag. Om du är villig att lära dig är de villiga att ge dig den coachning och de resurser som behövs.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Du ansöker på www.randstad.se, senast 2024-05-31 urval och intervjuer sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Ansvarsområden

Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a.:

registrera inbetalningar i olika valutor i olika system
hantera återbetalningar till kunder
kundreskontra
bankkontoavstämningar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

en pågående utbildning inom, eller har examen i civilekonomiprogrammet, kanske också har tidigare erfarenhet från en ekonomiavdelning inom kundreskontra och redovisning.
om du har erfarenhet av att arbeta med utländska valutor är detta meriterande.
du kommunicerar obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.
som person är du positiv, flexibel och serviceinriktad.
du har god samarbetsförmåga, är noggrann och effektiv.
du har också en god förståelse för affärssystem.
du är motiverad och tar ansvar för att driva ditt ansvarsområde och dina arbetsuppgifter på egen hand, samtidigt som du trivs med att arbeta tillsammans med andra kollegor för att utveckla teamets arbete.


Om företaget


Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.




Jobs by Cities Sort By

Jobs by States Sort By

Vacancies by Specialties
Apply Now